De clp racing bureaustoel fire

CLP Racing bureaustoel FIRE

Als de meest gekozen goedkope gaming stoel is de CLP racing bureaustoel Fire je beste keus. Deze gaming stoel is uitstekend en komt in veel verschillende kleuren.

De clp racing bureaustoel fire is bekleed met een fijn imitatieleer. Dit zie je bij de zitting, arm en rugleuning voor maximale comfortabiliteit.

De onderstel van dit gamestoel is inclusief 5 wielen voor meer stabiliteit en is van kunststof gemaakt. Dit is niet het beste materiaal en kan zeker kapot gaan. Maar dit zal zeker niet snel gebeuren. Denk dat je met deze bureaustoel boven de 5+ jaar mee kan.

De clp gaming stoel is zeer comfortabel en je kunt er zeker lange games sessies op hebben. Ook na meerdere uren gamen zal je geen pijn voelen aan je rug, arm of nek. Dankzij de rugleuning kan je altijd naar achteren leunen en relaxen terwijl je aan het gamen bent.

De maximale belastbaarheid van deze bureaustoel is 120 KG. Dit is zeker uitstekend want het zal veel gewicht op kunnen zonder dat het kapot gaat. Daarnaast is de bureaustoel ook traploos in hoogte verstelbaar om op perfecte hoogte te zitten.

Onze mening

De clp racing bureaustoel fire is een uitstekende keus als je niet over de 100 euro wilt gaan betalen voor een gaming stoel. Wij vinden dit een uitstekende bureaustoel voor gamers en zeker raden we deze aan. Ook over 100 gamers vinden dit een fantastisch gaming bureaustoel bij de review die we hebben gelezen.

 

Reviews van gamers:

artikel was na 2 dagen al binnen. alles op en top. alle spullen erbij geen beschadigingen. alles was ook netjes ingepakt.

De stoel zit zeer comfortabel en is goed voor lange game sessies. Hij zit in een mum van tijd in elkaar. De afwerking is goed en de prijs is correct.

Zit lekker zelfs na meerdere uren

Specificaties:

Nu gaan we het hebben over de specificaties van deze game bureaustoel.

Maximale belastbaarheid: 120 KG
Hoogte: 110-120 cm
Breedte: 62 cm
Diepte: 66 cm
Zithoogte: 49-59 cm
Zitvlak: 50 cm
Hoogte rugleuning: 71 cm
Hoogte armleuning vanaf grond: 72-82 cm
Gewicht: 16 KG
Bekleding: Fijnste imitatieleer
Materiaal: Kunststof

0 thoughts on “De clp racing bureaustoel fire”

Leave a Comment