De Beste Trust Gaming Stoel – Voor Gamers

Als je graag een trust gaming stoel wilt en je weet niet welke jij moet kiezen dan heb ik voor jou de beste trust gamestoelen. 

De beste trust gaming stoel

De beste trust gaming stoel die je kunt kiezen zal ik hieronder bespreken. Deze trust gamestoelen hebben de meeste reviews gekregen en worden ook het meest gekozen. 

De Trust gamestoel GXT 707G Resto

Reviews en score: 224 reviews en 8.9 van de 10 score. 

Kleuren: zwart, blauw, grijs en rood

Gebruikerslengte: 1.55 meter tot 1.95 meter. 

Gebruikersgewicht: 150 KG 

Verstelbaar: Zitting, rugleuning en armleuning

Prijs: 199,-

Trust GXT 707G RESTO - Trust gaming stoel

De Trust gamestoel GXT 707G Resto is een geweldige keus voor een basis gaming stoel. De stoel heeft over 224 reviews gekregen en het scoort een 8.9 van de 10 uit alle reviews. 

De gaming stoel komt in verschillende kleuren waaruit gamers kunnen kiezen zodat de stoel past bij hun gaming setup. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn zwart, blauw, grijs en rood. 

Deze gamestoel van trust heeft een gebruikerslengte van 1.55 meter tot 1.95 meter. De maximale gebruikersgewicht voor deze stoel is 150 KG. 

De stoel heeft verstelbare zitting, rugleuning en armleuning. Dit is heel handig voor een perfecte zitting tijdens je lange gaming sessies. 

Trust gamestoel GXT 707R

Reviews en score: 224 reviews en 8.9 van de 10 score. 

Kleuren: Rood, blauw, grijs en zwart

Gebruikerslengte: 1.5 meter tot 1.95 meter

Gebruikersgewicht: 150 KG

Verstelbaar: zitting, rugleuning en armleuning

Prijs: 183,-

Trust GXT 707R RESTO - Trust gamestoel

De Trust gamestoel GXT 707R is een geweldige keus voor als je een wat goedkopere gamestoel wilt. Deze gamestoel heeft ook over de 220 reviews gekregen en het scoort ook een 8.9 van de 10 uit alle reviews. 

Dit komt omdat deze twee Trust gamestoelen een beetje hetzelfde zijn maar wel anders zijn. Het zijn twee verschillende modellen. 

De kleuren die je kan kiezen met deze stoel zijn Rood, blauw, grijs en zwart. Dit zijn geweldige kleuren voor gamers die graag een keuze willen die past bij hun game setup. 

De gebruikerslengte van dit gamestoel is van 1.5 meter en 1.95 meter. Dit is de meest voorkomen lengte van stoel gebruikers. Daarnaast is de maximale gebruikers gewicht voor dit stoel 150KG. 

De stoel heeft ook verstelbare zitting en dit is belangrijk omdat jij als een gamer altijd de perfecte houding wilt hebben voor je gaming sessies. 

Trust gamestoel GXT 706 Rona

Reviews en score: 10 reviews en 8.9 van de 10 score

Kleuren: Rood

Gebruikerslengte: 1.5 meter tot 1.9 meter

Gebruikersgewicht: 120 kg

Verstelbaar: zitting, rugleuning en armleuning

Prijs: 155,-

Trust GXT 706 Rona - Trust game stoel

De Trust Gamestoel GXT 706 Rona is een geweldige keus voor als je een rode gamestoel wilt. Deze gamestoel scoort een 8.9 van de 10 uit alle 10 reviews die het heeft gekregen. 

De gebruikerslengte voor deze trust gamestoel is van 1.5 meter tot 1.9 meter. Daarnaast is de maximale gebruikersgewicht voor dit stoel 120 KG. 

De stoel heeft een verstelbare zitting, rugleuning en armleuning. Dit is zoals bij elke stoel heel belangrijk omdat jij de perfecte zithouding wilt die je geen rugklachten veroorzaakt. 

Trust gamestoel GXT 707B Resto

Reviews en score: 224 reviews en 8.9 van de 10 

Kleuren: Blauw, Grijs, Rood en Zwart

Gebruikerslengte: 1.5 meter tot 1.95 meter

Gebruikersgewicht: 150 KG

Verstelbaar: Zitting, rugleuning en armleuningen

Prijs: 183,- 

Trust GXT 707B RESTO - Trust gaming bureaustoel

Een andere trust gaming stoel die ook veel wordt gekozen is de Trust gamestoel GXT 707B Resto. Deze trust gaming stoel komt in verschillende kleuren waaruit gamers kunnen kiezen. 

De trust gamestoel heeft veel reviews gekregen door gamers die het al hebben. Gamers vinden het een zeer goede en comfortabele stoel die een mooie design heeft voor gamers. 

Ze vinden de rugleuning handig omdat het verstelbaar is en de prijs/kwaliteit verhouding is super goed. 

De gebruikerslengte van deze trust gamestoel is 1.5 meter tot 1.95 meter. Daarnaast is de maximale gebruikersgewicht voor deze stoel 150 KG. 

De stoel is te verstellen in verschillende manieren. De zitting van de stoel is te verstellen, deze kan je naar achteren kantelen. 

Ook de rugleuning is te verstellen naar eigen wil. Heel handig voor als je film wilt kijken met de rugleuning naar achteren gekanteld. 

De armleuningen zijn ook te verstellen en heel handig voor als de perfecte armleuning wilt voor je game sessies. Dit is heel handig voor als je sneller flick shots wilt gooien of snel muisbewegingen. 

Wat vinden andere gebruikers van de gaming stoel trust

Andere gamers die deze trust gaming stoel hebben vinden het super goede stoelen. Een aantal reviews van gamers hebben wij hieronder zodat jij ziet wat ze ervan vinden. 

Review 1:

Heb de gaming stoel nu een week en deze bevalt zeer goed. De rugleuning en extra kussentjes zorgen voor het optimale comfort tijdens een lange game sessie. Daarom zou ik deze stoel aan een ieder aanraden.

Review 2:

Ik heb hem nu 1 week en ik kan er niet van afgaan!

Het is perfect om lekker te gamen met je vrienden. Eb je kan er ook gewoon je huiswerk er op maken

Review 3:

Het is voor een redelijk goedkope prijs een goede stoel die comfortabel zit, precies wat ik zocht! Hij komt in 3 kleuren waardoor ik er een uit kon zoeken die bij het kleuren schema past van mijn slaapkamer. Het enige nadeel is dat de onderdelen redelijk zwaar zijn en dat lastig vasthouden en schroeven is als je het alleen moet doen, ik heb helaas geen vier armen en handen!

Dit zijn de meest geliked reviews die door andere gamers zoals jou zijn achtergelaten. Er zijn nog velen meer reviews en deze kan je bekijken door de trust gamestoel te bekijken. 

Wat vind ik van de Trust gamestoelen 

Ik vind dat de trust gamestoelen een geweldige keus zijn voor gamers die niet veel willen uitgeven voor een fantastische gamestoel. 

Er zijn zeker goedkopere gamestoelen zoals de CLP gaming stoelen of de Tectake. Maar deze zijn niet zo goed als de Trust gaming stoelen. 

Als je niet veel wilt uitgeven voor een van de beste gaming stoelen zoals de DXRacer gaming stoelen dan is het goed dat je een van de Trust gaming stoelen neemt. 

 

Leave a Comment