De clp managerstoel delgado

Clp managerstoel Delgado

De clp managerstoel delgado is een gaming stoel die bekleed is met de fijnste imitatieleer voor maximale comfortabiliteit. Dit is zeker een van de beste imitatieleer. 

Deze aangename bekleding zie je bij de zitting, arm en rugleuning. De onderstel van deze gaming bureaustoel is van kunststof en het is ontzettend stabiel dankzij de kruisvoet met 5 lichtlopende wielen.

De bureaustoel is ontzettend comfortabel en heeft een aangename bekleding die daar ook voor zorgt. Zeker kan je lange game sessies op deze bureaustoel hebben dankzij de comfortabiliteit.

De bureaustoel is traploos in hoogte verstelbaar en beschikt over een kantelmechanisme voor meer bewegingsvrijheid tijdens het gamen.

Tenslotte is de belastbaarheid van deze gaming bureaustoel 120 KG. het is zeker een aanrader voor als je rond deze gewicht weegt.

Omdat dit geen dure stoel is zal je wel 3-5 jaren met deze gaming stoel door kunnen gamen. Daarna zal je wel merken dat de bekleding er van af zal vallen en dan zal je wel een nieuwe moeten hebben.

Daarentegen zijn de luxe gaming bureaustoelen een betere keus voor als je het geld voor hebt. Hiermee kun je zeker heel lang mee en zijn deze meer comfortabel en hebben ze meer functionaliteit.

Onze mening:

Zeker een uitstekende bureaustoel voor als je graag een andere design wilt dan de andere goedkope bureaustoelen die we hier hebben. Er zijn niet veel verschil tussen deze bureaustoel en de andere maar deze beschikt over een andere soort design.

Reviews van gamers:

Het is een fijne stoel om in te zitten en je schoolwerk te leren. Je kan de rugleuning instellen op welke manier jij het prettigst vind.

Zit perfect, goede hoogte en heel mooi design !

Ontwerp mooi en ook comfortabel zeker in de prijsklasse.

Specificaties:

Kleur: Zwart

Armleuning: Ja

Met wielen: Ja

Hoogte instelbaar: Ja

Ergonomisch: Ja

Geschikt voor gamen: Ja

Doelgroep: Alle

Richtmaten:

hoogte: 114-124 cm

breedte: 63 cm

diepte: 58 cm

zithoogte: 46 bis 56 cm

zitvlak (BxD): 51×51 cm

hoogte rugleuning: 75 cm

breedte rugleuning: 51 cm

gewicht: 18,5 kg

max. belastbaarheid: 120 kg

 

0 thoughts on “De clp managerstoel delgado”

Leave a Comment