De DXRacer Formula Ergonomische Gaming chair

Als je graag de DXRacer Formula wilt kopen of je wilt graag meer informatie weten over deze geweldige gaming stoel.  

Over de DXRacer Formula

De DXRacer gaming stoelen zijn een van de beste gamestoelen en worden door vele gamers gekozen dankzij de geweldige uitstraling en kwaliteit die het heeft. 

Niet alleen is de kwaliteit van deze geweldige gaming stoel super goed maar ook de comfortabiliteit. De stoel is een van de meest gekozen dankzij de prijs en kwaliteit en ook omdat het heel lang meegaat. 

De DXRacer gamestoelen zijn een van de beste merken voor gamers en zelfs streamers en Youtubers zoals Dr. DisRespect en Jacksepticye. 

De DXRacer Formula, Review, Informatie, Waar kopen en meer

De meeste gaming bureaustoelen zijn super duur en kosten  meestal 350+ euro maar de DXRacer Formula is in dat geval niet zo duur. De stoel is zeer goed in prijs en kwaliteit. 

Dit gaming bureaustoel heeft een ergonomische zitting waardoor je makkelijk langdurig kunt gamen zonder dat je rugpijn krijgt. 

Een ergonomische zitting is heel belangrijk voor als je heel lang op werk of thuis wilt zitten. Daarom is een goede bureaustoel handig voor gebruikers die lang achter de computer zitten. 

Deze DXRacer Formula gamestoel is kantelbaar bij de rugleuning, zitting en armleuning. Dit is meer dan genoeg ruimte om de perfecte houding te behouden tijdens lange game sessies en werk. 

De rugleuning kan gekanteld worden tussen 90 en 135 graden waardoor je soms lekker kan relaxen en een film kan gaan kijken als je dat wenst. 

De Armsteuning heeft 8 verticale posities waardoor je altijd de perfecte pols positie hebt bij het gamen en kan je makkelijk je muis bewegen voor flick shots en meer. 

Een van de minpunten dat ik zelf vond van deze stoel is de maximale belastbaarheid. De stoel  kan alleen maar 100 kg aan en niet meer dan dat. 

Voor mezelf als een gamer die 105 kg is, is dit niet de beste gamestoel om te kiezen als een zware gamer. 

Deze gamestoel is meer bedoeld voor gamers die onder de 100 kg zitten en voor jongeren die niet zo zwaar zijn. 

Verder is deze stoel geschikt voor gamers die een lengte hebben van 1.6meter tot 1.8meter. Als je langer bent dan dat dan zal je zeker problemen hebben met de kussens en de positie van je nek en rug. 

De coole extra kussens die je bij krijgt zijn geweldige voor als je beter wilt zitten. Denk eraan dat je deze op elke moment af kan halen als je ze niet fijn vindt. 

Veel gamers vinden deze extra meegeleverde kussens niet handig voor als je gamen, maar het is handig om te weten dat deze kussens zorgen voor een ergonomische zitting voor je lage rug en nek. 

Deze gamestoel is gemaakt van kunststof en het heeft een glanzend afwerking waardoor het van goede kwaliteit is. 

De kunststof is van kunstleer en plastic en het is een heel stevige gamestoel voor de meeste gamers. 

Als je graag lange game sessies wilt hebben met je vrienden of je wilt comfortabel op werk zitten met een coole gaming chair dan is de DXRacer Formula een geweldige keus voor je. 

Deze gaming stoel is geweldige voor gamers, werknemers, studenten en streamers die lang achter de computer zitten en die graag comfortabel willen zitten. 

De gamestoel heeft veel aanpassing mogelijkheid waardoor je veel mogelijkheden hebt om te zitten en om de stoel aan te passen. 

In deze video wordt goed uitgelegd hoe dat werkt en wat je precies met de stoel kan doen. De stoel beschikt over hoogwaardige koudschuim dat helpt voor een goede positie.

Verder zijn de PU-zwenkwielen makkelijk te rollen over vlakke oppervlakken zo kan je makkelijk bewegen en zit je niet vast aan een positie. 

Dit was de beschikbare informatie over deze gamestoel de DXRacer Formula en nu ga ik meer vertellen over de Reviews en de score van deze geweldige gaming chair. 

DXRacer Formula Reviews

Uit  mijn onderzoek naar deze DXRacer Formula kreeg ik veel reviews te zien. De meeste reviews geven aan dat dit een zeer comfortabele gaming stoel is en dat het zeker ideaal is voor lange game sessies. 

De bijgevoegde kussens steunen zowel je lage rug als je nek waardoor je in een ergonomische houding zit. 

Gamers vinden dat het product zeer duurzaam voelt en dat het zeer stevig is en  ook makkelijk is om in elkaar te zetten. Binnen 10 tot 20 minuten heb je zo de stoel in elkaar gezet. 

Veel gamers vinden het ook een zeer mooie stoel en dankzij de kleurcombinatie kan je het altijd de perfecte kleur kiezen die je leuk vindt. 

Gamers vinden dat deze stoel makkelijk rolt en dat je het ook makkelijk naar achteren kan kantelen om te leunen. Dit is heel handig voor als je wilt relaxen tijdens game sessies of als je 

Mijn Review over de DXRacer Formula

Zelf vind ik dat de DXRacer stoelen een van de beste stoelen zijn voor de prijs. De prijzen zitten niet te hoog en ook niet te laag waardoor het een perfecte prijs maakt. 

De stoelen zijn van geweldige kwaliteit en zorgen voor een perfecte houding tijdens het gamen. Langdurig gamen op een van deze stoel en zeker mogelijk en de extra meegeleverde kussens zorgen voor een ergonomische houding. 

Zelf vind ik het wat minder dat deze DXRacer Formula alleen maar 100 kg aankan en niet meer. Als je niet hoger dan 100 kg bent dan is deze gamestoel ideaal voor jou maar als het niet zo is dan niet. 

Dit is de enige minpunt dat ik heb voor deze stoel en voor de rest is alles gewoon goed. 

Comfortabiliteit, Prijs, kwaliteit en veel meer punten zijn zeer goed bij deze DXRacer Formula gamestoel. 

DXRacer Formula Pluspunten

De meest voorkomen pluspunten van de DXRacer Formula is dat het van goede kwaliteit is, het is een voordelige koop en het is zeer duurzaam. 

Dit is zeker waar en aangezien alles wat ik heb genoemd over de stoel kun je hier terug  lezen. De prijs van de gamestoel is zeer goed en de kwaliteit ervan dankzij de materiaal is zeer stevig en duurzaam. 

Verder vinden gamers die de stoel al hebben dat de stoel lekker zit en dat je ook langdurig erop kan zitten en gamen. 

De stoel is ook makkelijk om in elkaar te zetten en dat duurt niet zeer lang. Binnen 10 tot 20 minuten heb je de stoel zo in elkaar gezet en kan je meteen met plezier en comfortabel gaan gamen. 

DXRacer Formula Minpunten

De minpunten van de DXRacer Formula is dat het alleen tot 100 kg kan belasten en dat de instructies die bijgevoegd zijn zijn verouderd. 

Dit is niet zoveel een probleem want je kan altijd online kijken hoe andere mensen het in elkaar zetten en het is ook niet moeilijk om dat uit te vinden. 

De grote minpunt tot nu toe is de 100 kg belastbaarheid omdat er zijn gamers die meer dan 100 kg wegen en zij kunnen deze stoel niet gebruiken. Voor gamers die 100kg + zijn kunnen beter de DXRacer King nemen want deze kan tot 150 kg belasten. 

Als je graag meer DXracer gamestoelen wilt bekijken dan kan je dit makkelijk doen via hier. Hier zal je meer opties vinden en misschien de perfecte game stoel voor jou. 

Leave a Comment