De DXRacer King gaming bureaustoel

De DXRacer king 

De DXRacer king is een super gaming chair voor gamers die graag een langdurige gaming bureaustoel willen. 

De DXRacer king is een van de meest gekozen gaming bureaustoelen die er zijn dankzij de comfortabiliteit en de duurzaamheid ervan. 

DXRacer KING Gaming Chair Zwart/Rood voorkant

De prijs van deze gaming bureaustoel ligt rond de 335 euro en dit is omdat de DXRacer king zeer duurzaam is en zal zeker heel lang met je mee gaan. 

Het is belangrijk dat als je een gaming bureaustoel haalt dat deze lang mee gaat. Ook al  betaal je 400 euro is het ontzettend belangrijk omdat je niet na een aantal jaren weer opnieuw een nieuwe wilt halen. 

Als je 100 euro geeft aan een gaming bureaustoel die maar 2-3 jaar duurt zal je opnieuw een stoel moeten kopen. Als je dan 300 euro geeft aan een gaming bureaustoel die wel 10 jaar ofzo lang duren bespaar je ontzettend veel meer dan steeds opnieuw een nieuw kopen. 

Daarom vinden wij het belangrijk dat gamers goed nadenken over een perfecte gaming stoel die lang mee gaat omdat daarop zal je de meeste tijd van je gaming sessies doorbrengen. 

Een gaming stoel is niet zomaar een accessoire van je gaming setup. Het is een van de meest belangrijke deel van je gaming setup omdat als je niet een goede gaming stoel heb zal je langzaam klachten krijgen die later heel erg voor je kunnen zijn. 

 Om dit allemaal te voorkomen heb je een gaming stoel nodig die perfect is en ook ergonomisch waarmee je langdurig kunt gamen zonder dat je last van je rug krijgt. 

De DXRacer King is een geweldige keus voor gamers en deze komt ook in verschillende kleuren waardoor je het kan laten passen aan je gaming computer of console. 

De DXRacer king score van andere gebruikers

Gerelateerde afbeelding

Zo het is niet zo belangrijk als ik het je verteld. Dat deze gamestoel goed is en perfect voor gamers, dat het beter is als je in een keer een perfecte product koopt dan elke paar jaar een nieuwe moet kopen.

We gaan nu door de reviews heen van andere gebruikers en we zullen u precies vertellen wat andere gebruikers van de DXRacer king vinden en wat de review is die ze achter hebben gelaten. 

 De DXRacer heeft meer dan 30 reviews gekregen en scoort een 9.5 van de 10 uit alle reviews. Dit laat je al zien dat dit niet een slechte product is voor gamers en een 9.5 van de 10 is al super goed. 

Uit alle reviews kreeg deze 27 keer een 5 van de 5 sterren en 3 keer 4 sterren. Dit laat je zien dat niemand het een slechte gaming stoel vind en dat tot nu toe de gamers en blij mee zijn. 

Na het lezen van de reviews heb ik zeer grappige minpunten gevonden die iedere gamer zal laten lachen. Minpunten zoals “Maakt je vrienden jaloers” of “Laat je huilen door geluk” laten je al weten dat gamers die het al hebben het alleen maar cool vinden om deze gaming stoel te hebben en dat ze grappige min  punten achter laten omdat ze er geen hebben. 

De pluspunten dat ze wel achter laten zijn dat het heerlijk zit, snel in elkaar te zetten, verstelbare armleuningen en de duurzame kwaliteit super goed is. 

Voor de rest waren er geen zeer slechte min punten waarvan je zal denken dat het een niet goede gaming stoel is. Het enige wat we nog vonden is dat sommige gamers vinden het jammer dat de belastbaarheid maar 115 kg is. 

De DXRacer king specificaties kort

De DXRacer king specificaties. We gaan hier snel door de specificaties heen over deze geweldige gaming chair. 

De maximale belastbaarheid van deze gaming stoel is 115kg. Dit is heel belangrijk om te weten omdat als je zwaarder bent dan 115kg zal je een andere gaming stoel moeten bekijken zoals deze hier. 

Komt met meegeleverde kussens voor betere ergonomische zithouding. 

Je kan de armleuning in verschillende richtingen verstellen om tijdens het gamen een goede steun te hebben. 

De stoel is gemaakt van aluminium basis waardoor de DXRacer king stevig is en kan tegen stootjes aan. 

De DXRacer review van ons

Nu ga ik vertellen wat ik van deze gaming bureaustoel vindt. Ik vind dat de stoel geweldig is en dat het ontzettend veel brengt aan je gaming ervaring. 

Je zal zeker geen slechte ervaring met deze stoel hebben en het zal zeker lang met je meegaan. Het enige wat we slecht vinden aan de DXRacer king is de belastbaarheid. Voor zo een dure gaming stoel verwachten we wel meer dan 115 kg als maximale belastbaarheid. 

Maar als je een gamer bent die niet zwaarder is dan 115 kg is dan is dit een perfecte gaming stoel en het komt ook in veel verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Heel handig voor als je wilt dat de gaming stoel dezelfde kleur heeft als je gaming pc of als je favoriete kleur heeft.  

De DXRacer review van andere gebruikers

Na onze onderzoek over de DXRacer King vonden we dat gebruiker het een perfecte gaming chair vonden en hebben bijna geen slechte reviews. 

Een aantal reviews zullen we hieronder laten zien: 

Erg blij met het product, werkt perfect en mijn rugklachten zijn helemaal weg en daarnaast een hele snelle levering van de webwinkel.

Je ziet direct dat deze stoel een duurzame stoel zal zijn bij het monteren door de materialen die gebruikt zijn en hoe deze zijn samengesteld.

Het is een prima stoel voor het geld. Ik kan enigszins wel begrijpen dan mensen zonder enige technische kennis het lastig vinden deze in elkaar te zetten.

is een aanpassing van zitten door de extra kussens

goede kwaliteit maar betere stoelen voor minder geld verkrijgbaar

 

Dit zijn een aantal reviews van deze gaming chair als je meer wilt weten hierover kan je altijd de product bekijken en meer erover te komen weten. 

Verder is het belangrijk dat je een vloermaat koopt bij een gaming stoel omdat je makkelijk wilt gaan bewegen en omdat je ook niet je vloer wilt kapot maken of krassen. 

Plus en minpunten van de DXRacer King

De pluspunten van de DXRacer king zijn: 

  • Zit heerlijk
  • Snelle levering
  • Snel in elkaar te zetten
  • Verstelbare armleuning
  • Duurzame kwaliteit

Voor de minpunten hebben we:

  • Tot maar 115 kg belastbaar 
  • Laat je huilen van geluk 🙂 
  • Maakt je vrienden jaloers 

Zo ja als je graag de DXRacer King wilt kopen en dit een goede indicatie dat je het zeker moet doen. We raden aan om via onze link deze te kopen waardoor je de beste prijs en kwaliteit zal krijgen. Daarnaast is het zo dat als je via ons koopt dat je 30 dagen bedenktijd krijgt omdat de webwinkel die we aanraden een van de bekendste is. 

De DXRacer video

Hier is een video voor als je de DXRacer King wilt zien voor dat je het koopt. 

 

1 thought on “De DXRacer King gaming bureaustoel”

Leave a Comment