De Top 5 DXRacer Gaming Bureaustoelen [Beste Keuzes]

De DXRacer gaming bureaustoelen

 De DXracer gaming bureaustoelen zijn de beste bureaustoelen voor gamers die graag heel comfortabel willen zitten. 

Dit zijn de meest gekozen gaming bureaustoelen voor gamers die graag het beste willen. 

De design van de DXRacer gaming bureaustoelen zijn geweldig en wat nog leuker is aan deze gamestoelen is de ergonomische zitting. 

Dankzij de meegeleverde nek en rug kussens zit je altijd lekker en heb je geen van rugpijn tijdens het gamen. 

De DXRacer gaming bureaustoelen zijn zeker je beste keus voor als je wilt investeren in een goede gaming bureaustoel die ook lang meegaat. 

DXRacer review

Voor de DXRacer review heb ik niet alleen mijn review maar ook de review van andere. Het is altijd beter als je meer dan een review kan zien om te besluiten of het een goede gaming bureaustoel is voor jou. 

Ik zelf vind ze geweldige stoelen omdat ze ergonomisch zijn en beschikken over genoeg kracht om lang mee te gaan. 

Verder dankzij de nek en rugkussens zit ze zelfs beter en kan je langer gamen zonder rugpijn.  Het monteren van de stoel gaat best snel waardoor je deze snel kan gebruiken.

DXRacer gaming bureaustoelen

Meest gelezen en geliked review:

Deze geweldige stoel werd 1 dag na mijn bestelling netjes aan de deur afgeleverd. De postbode liet mij tekenen en stapte weer vliegensvlug in zijn auto. Nadat hij weg was bedacht ik mij geen moment om de stoel in elkaar te gaan zetten.

Ik probeerde de doos op te tillen maar dacht even dat de postbode hem aan de grond had vastgelijmd. Na een check of ik niet door coolblue-split in de maling werd genomen, nogmaals de doos opgetild. Pfhoeh, zwaarder dan verwacht maar het was te doen. Trappen op en met twee linkerhanden dat ding in elkaar zetten.

Dat viel tegen, de boutjes zitten soms onder het leer* waardoor het lastig is om ze eruit te krijgen er 1 als sneeuw voor de zon in de stoel verdween. Oops! Gelukkig zat er een reserve boutje bij maar dat hield wel in dat ik geen fouten meer mocht maken. Wat ga ik doen.. Verder, of iemand anders vragen die misschien een beter idee heeft om alles los te maken zonder iets kwijt te raken?

Met uiterste concentratie alles toch los gemaakt om het vervolgens met iets minder concentratie weer in elkaar te kunnen zetten. Ik kon niet meer wachten. Verder ging het, zelfs met twee linkerhanden prima. Zelfs met de minimale beschrijving die erbij zit en het filmpje dat niet bestaat (maar wel op de verpakking staat).

De rugsteun heb ik verwijderd. Deze vind ik te dik, maar je hebt deze dan ook helemaal niet nodig. Verder kan ik uren in de stoel zitten zonder probleem. Heerlijk!

Voorheen nam ik vaak na een tijdje een verkeerde houding aan. Dit is in deze stoel niet mogelijk door de randen. Dus perfect voor mij!

Oh en dat je de stoel helemaal plat kan leggen is echt geweldig!

Beste DXRacer gaming stoelen

De beste DXRacer gaming stoelen zijn de volgende hieronder. Deze heb ik gekozen aan de hand van de aantal reviews die ze hebben gekregen. 

Daarnaast heb ik ook gekeken naar de behaalde score uit alle reviews en heb ik de beste DXRacer gaming bureaustoelen hieronder. 

DXRacer King

Een van de beste DXRacer gaming bureaustoelen is de DXRacer King. Deze gaming bureaustoel heeft geweldige reviews gekregen. 

Het heeft 65 reviews gekregen en het scoort een 9.6 van de 10 uit alle reviews die het heeft. 

De DXRacer gaming bureaustoelen - DXRacer King

De DXRacer king komt in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen als een gamer. Dit is heel handig voor als je de perfecte kleur wilt voor je gaming setup. 

Je kan kiezen tussen zwart, wit, rood en blauw. Daarnaast komt deze gaming bureaustoel met kussens die je helpen om een ergonomische houding te hebben tijdens het gamen. 

De gebruikersgewicht voor deze gaming stoel is 150 kg. Dit is heel handig voor gamers die wat zwaarder zijn en net onder de 150 kilo zitten. 

Verder is de gebruikerslengte voor de dxracer king 2 meter en dit is voor de meeste stoelen de maximale lengte. 

De gaming stoel heeft verstelbare zitting, rugleuning en armleuning. Dit maakt het een heel goede gaming stoel waardoor je altijd de perfecte houding hebt die bij je tafel hoort. 

DXRacer Formula

Als tweede heb ik de DXRacer formula. Dit is ook een van de meest gekozen DXRacer gaming bureaustoelen. 

De DXRacer Formula heeft over 20 reviews gekregen en het scoort een 9.6 van de 10 uit alle reviews die het kreeg. 

De stoel komt in verschillende kleuren waardoor je altijd de keuze hebt als een gamer om de juiste kleur te kiezen die bij je past. 

DXRacer FORMULA - DXRacer gaming bureaustoelen

Dit is heel belangrijk voor als je het met je setup wilt combineren. Verder vinden andere gebruikers dat dit een leuke stoel is die een geweldige prijs/kwaliteit verhouding heeft en die zeer heerlijk zit. 

De maximale gebruikersgewicht van deze gaming stoel is 100 kg. Daarnaast is de maximale gebruikerslengte 1.8 cm wat even minder is dan de vorige gaming stoel . 

De stoel is volledig te verstellen. De zitting is te verstellen de rugleuning en de armleuning. Dit is heel handig voor als je de perfecte houding wilt hebben tijdens lange game sessies.  

DXRacer Racing

De DxRacer Racing is een van de meest gekozen DXRacer gaming bureaustoelen die er zijn. Deze dxracer gamestoel heeft over 123 reviews gekregen en het scoort een 9.5 van de 10 uit alle reviews die het kreeg. 

Gebruikers die deze dxracer gaming bureaustoel al hebben vinden dat de stoel heel comfortabel is en dat het van een goede materiaal is gemaakt. 

DXRacer RACING Gaming - DXRacer gaming bureaustoelen

Verder vinden ze dat de hoofdsteun heel handig is voor comfortabiliteit en ergonomische houding en ze kunnen urenlang gamen zonder last. 

Verder komt deze dxracer gaming stoel in veel verschillende kleuren waaruit jij als een gamer kunt kiezen. Jij kunt kiezen tussen zwart, wit, rood, blauw, fnatic design en playstation design. 

Dit zijn zeer coole design waaruit jij kunt kiezen als een gamer. Zelf vind ik de playstation design heel cool voor playstation gamers. 

De maximale belastbaarheid van deze gamestoel is 100 kg. Zo als jij onder de 100 kg zit dan is dit een geweldige keus voor je. De maximale gebruikerslengte is van 1.75 m tot 1.95 m en verder is de hele stoel te verstellen. 

DXRacer Drifting

Een andere gamestoel van de DXRacer gaming bureaustoelen is de DXRacer Drifting. Deze gaming bureaustoel heeft over 39 reviews en het scoort een 9.5 van de 10 uit alle reviews. 

Gamers die deze bureaustoel hebben vinden het een duurzame stoel die zeer heerlijk zit en makkelijk in elkaar te zetten is. 

DXRacer Drifting D166 - Gamestoel - Zwart / Groen

De gaming stoel komt in verschillende kleuren waaruit gamers kunnen  kiezen. Gamers kunnen kiezen uit zwart, blauw, groen, rood, oranje, paars en wit.

Verder komt deze stoel ook met nek en rug kussens waardoor je altijd in een ergonomische houding zit. Zeer handig voor als je lang wilt gamen zonder dat je rug pijn gaat doen. 

De gebruikerslengte voor deze dxracer gamestoel is tussen 1.75 meter en 1.95 meter. De maximale gebruikersgewicht dat deze gamestoel aankan is 115 kg. 

De stoel is ook te verstellen naar eigen wil en dat kan alleen bij de rugleuning en de armleuningen. Dit is genoeg voor de meeste gamers. 

DXRacer Valkyrie

De DXRacer Valkyrie is een zeer goede keus voor gamers die wat langer zijn dan 1.8 meter. Gamers die deze gaming bureaustoel van DXRacer hebben geven het allemaal 5 sterren. 

Gebruikers die de stoel hebben vinden het een comfortabele en makkelijk te verstellen stoel is. Daarnaast vinden ze het makkelijk om in elkaar te zetten en konden ze het snel gebruiken. 

DXRacer Valkyrie Gaming Chair Zwart/Wit Main Image

De enige nadelen die ze aan deze stoel gaven zijn dat de stoel niet in een kleur komt en dat de rugkussens niet lekker zitten. Maar ja de rugkussens kan je altijd weghalen als je ze niet leuk  vind. 

De stoel komt in zwart met rood en zwart met wit. Dit zijn geweldige  kleuren voor de meeste gamers. Maar soms wil je ook andere kleuren en daarom zijn de andere stoelen hierboven ook goede keuzes voor je. 

De dxracer gaming bureaustoel heeft een maximale gebruikerslengte van 1.65 meter tot 1.95 meter. De maximale gebruikersgewicht voor deze gaming stoel is 115 KG. 

De stoel is in veel manieren te verstellen. De stoel heeft een verstelbare zitting, rugleuning en armleuning. 

Leave a Comment