De beste gamestoelen voor zware gamers

Gaming bureaustoel voor zware gamers

Een gaming bureaustoel voor zware gamers is zeer belangrijk. Het kan weleens overkomen dat je een normale stoel niet kunt gebruiken. Dit kan zijn omdat je te zwaar bent of je voel je niet comfortabel.

Er zijn veel gaming bureaustoelen maar deze kunnen maar tot 120 kg. Tijdens deze artikel zal ik met u de beste gaming bureaustoel delen voor zware gamers die graag 150KG of hoger belastbaarheid willen.

Deze bureaustoelen zijn zeer comfortabel en kunnen zeker zware gamers aan. Deze gaming stoelen heb ik goed doorzocht en heb ik ook verschillende genomen. Deze gaming stoelen zijn zowel voor beginnende gamers die graag goedkope stoel willen als zowel high-end gamers die graag luxe bureaustoel willen met meer functionaliteit.

Welke gamestoelen zijn voor zware gamers

Clp racing bureaustoel morgan XL
Akracing Racestoel
Speedlink Regger
Clp managerstoel Turbo
Clp XL Racing bureaustoel Shift

Een goedkope gamestoel voor zware gamers

Clp Racing bureaustoel MORGAN XL Sport seat Racing - Gaming chair - zware belasting, ergonomisch - zwart/groen,

De CLP racing bureaustoel Morgan XL is je beste keus voor als je een goedkope gaming bureaustoel wilt voor zware gamers.

De prijs van deze bureaustoel ligt net onder de 100 euro en kan tot 180 KG belasten zonder enige probleem. De stoel komt in verschillende kleuren en heeft een uitstekende design voor gamers.  

De materiaal van de zitting is van kunstleer en is zeker ontzettend comfortabel na langdurigheid zitten. Daarnaast heeft deze stoel een ingebouwde wip mechanisme dat zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

De Richtmaten van deze gamestoel zijn:

  • Breedte: 65 cm
  • Diepte: 70 cm
  • Hoogte: 114-24 cm
  • Zitting 52 x 50 cm
  • Zithoogte: 46-56 cm
  • Gewicht 16 kg

De Akracing gamestoel

AKRACING Racestoel - Groen

De akracing gamestoel is de meest gekozen luxe gaming stoel. Deze stoel komt in verschillende kleuren waardoor het perfect past bij elke gaming setup.

Deze akracing gamestoel heeft een comfortabele zitting waardoor je langdurig kunt gamen zonder dat je moe wordt van het zitten.

Deze gaming bureaustoel voor zware gamers komt met een onderrug kussen en een hoofdsteun kussen waardoor je meer comfortabel zit en ergonomisch. Hierdoor voorkom je rugklachten voor als je ouder wordt.

De maximale belastbaarheid van deze gaming stoel is 180 KG. Daarnaast is de rugleuning van deze gamestoel verstelbaar en kun je altijd op een comfortabele manier film kijken of relaxen.

Speedlink Regger

Speedlink Regger Gamestoel - Racestoel - Blauw

De Speedlink Regger is een betaalbare gaming bureaustoel voor zware gamers die tot 150 kg kan belasten.

Daarnaast is deze bureaustoel ontzettend comfortabel en kan je zeker langdurig gamen omdat deze super comfortabel is.

De speedlink regger gamestoel voor zware gamers wordt meegeleverd met onderrug kussens en hoofdsteun kussens die het gamen op deze stoel meer comfortabel zullen maken.

De stoel komt in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen om deze te laten passen bij je gaming setup.

Daarnaast is de maximale belastbaarheid van deze gamestoel 150kg. De afmeting van deze gamestoel is:

  • Breedte: 65 cm
  • Diepte: 69 cm
  • Hoogte: 131 cm
  • Gewicht: 20 kg

Clp managerstoel Turbo

Clp Managerstoel TURBO directiestoel, Gaming chair met voetsteun, hoogte verstelbaar, ergonomisch, belastbaar tot 150 kg, stof - zwart/rood,

Zeker de beste luxe gaming stoel voor de prijs. De Clp managerstoel turbo is een gaming bureaustoel die gebruikt kan worden door zware gamers die niet boven 150 kg zijn.

Deze gaming stoel komt in bijna alle kleuren. Zo kun je deze bij je gaming setup laten lijken voor een coole uitstraling tijdens het gamen.

Deze gaming stoel is zeer comfortabel en ergonomisch waardoor je geen rugklachten zal krijgen. Daarnaast komt deze stoel met onderrug kussens en hoofdsteun kussen voor comfortabiliteit en ergonomische zitting.

Verder komt deze stoel met een voetsteun voor als je wilt relaxen en je kan ook de rugleuning verstellen als je dat wenst. Deze stoel is zeker een van de beste die er is.

De richtmaten van deze stoel zijn:

– hoogte : 132 – 142 cm

– breedte : 67 cm

– diepte : 58 – 174 cm

– zithoogte : 47 – 57 cm

– zitvlak (BxD) : 53 x 52 cm

– hoogte rugleuning : 85 cm

– breedte rugleuning : 55 cm

– hoogte armleuning vanaf zitting (verstelbaar) : 15 – 22 cm

– max. belastbaarheid : 150 kg

CLP XL Racing Bureaustoel SHIFT

Clp XL Racing bureaustoel SHIFT - Gaming managerstoel Tarmac Racing met en zonder voetsteun, belastbaar tot 150 kg, stof - zwart/blauw, met voetsteun

De Bureaustoel Shift heeft een uitstekende comfortabele bekleding waardoor geen gamer moe wordt van langdurig gamen.

De stoel heeft een ergonomische vorm die zorgt ervoor dat je altijd goed zit en geen klachten krijg.

De maximale belastbaarheid van deze gaming bureaustoel is 150 KG. Dit is zeker een goede gaming bureaustoel voor zware gamers omdat het ook breed is.

De rugleuning van deze gaming stoel is verstelbaar en daarnaast heeft het een voetsteun waarop jij je benen kan zetten om te relaxen .

Verder zijn de armleuningen ook verstelbaar zodat jij zelf bepaald welke hoogte je ze wilt. Ook worden er onderrug kussens en hoofdsteun kussens bij deze stoel geleverd zodat jij ontzettend goed kan relaxen in een ergonomische houding.

De richtmaten van deze gaming stoel zijn:

– hoogte : 122 – 132 cm

– breedte : 70 cm

– diepte : 58 – 129 cm

– zithoogte : 45 – 55 cm

– zitdiepte : 57 x 48 cm

– rugleuning (BXH) : 55 x 79 cm

– hoogte armleuning : 16 – 23 cm, verstelbaar

– max. belasting : 150 kg

 

Leave a Comment