De N. Seat Pro 300 race bureaustoel

Race bureaustoel N. Seat Pro 300

Als je graag een gaming bureaustoel wilt met een betere look, dan is de Race bureaustoel N. Seat Pro 300 je beste keus. Deze gaming stoel heeft een uiterlijk van een gaming stoel die geinspireerd op de stoelen van raceauto’s.

Deze hoogwaardig gaming bureaustoel beschikt over dik beklede armleuningen, zitting en rugleuning. Deze zorgen voor uitstekende comfortabiliteit bij het gamen. Hiermee kan je lange game sessies hebben zonder dat je moe of pijn krijgt aan je rug, arm of nek.

Ook krijg je bij deze gaming bureaustoel een hoofdsteun kussen die je zelfs meer comfort bij je nek zal geven. Dit is uitstekend voor als je altijd met je hoofd naar boven wilt leunen.

Deze gaming bureaustoel is gemaakt van PU en PVC leer. Dit zorgt ervoor dat de gaming bureaustoel langer gaat duren en dat er luchtcirculatie in de zitting komt. Dit is heel handig zodat er geen slechte geuren in de bureaustoel blijven na het gamen. Dit komt goed van pas in de zomer wanneer je lang gaat gamen en zweten.

De gaming stoel kan tot 360 graden ronddraaien en kan daarnaast met behulp van de ingebouwde gasveer in hoogte versteld worden. Dit is uitstekend want je wilt zeker op de juiste hoogte zitten van je gaming desk.

Onze mening:

Zeker een aanrader. PU en PVC leer komen vaak alleen voor bij dure bureaustoelen die 200-300 euro kosten. Zelfs kost deze ook boven de 150 (Maar) een aantal zijn verlaagd naar 100 euro. Echt als je een pro gaming bureaustoel wilt is deze de keus die je moet nemen.

Reviews van gamers:

fijne leuning stevige zitting prima kwaliteit

It has a nice head support and its comfortable.

Het is een duurzame bureaustoel van goede kwaliteit en prijs

Specificaties:

Bekleding: PU en PVC leer

Ergonomisch: Ja

Hoogte verstelbaar: Ja

Kussens: Hoofdsteun kussen

0 thoughts on “De N. Seat Pro 300 race bureaustoel”

Leave a Comment