Playseat Evolution: Review + Extra informatie

De Playseat Evolution is een geweldige playseat voor gamers die graag meer realiteit willen tijdens hun gaming sessies. 

Met een playseat heb je meer comfortabiliteit en zit je ook alsof je in een raceauto zit tijdens je game sessies. 

Zo wat vinden gamers van de Playseat Evolution?

Playseat Evolution

De PlaySeat Evolution is een van de meest gekozen playseats die er zijn. Deze playseat heeft geweldige score gekregen van gamers die het al hebben. 

De Playseat Evolution scoort een 9.2 van de 10 uit de 89 reviews die het tot nu toe heeft gekregen. 

Gamers die het al hebben vinden het dat het zeer lekker zit en dat het stabiel staat. Ook vinden ze het dat het inklappen ervan heel handig is voor als je deze weg wilt stoppen nadat je klaar bent ermee. 

De pluspunten dat deze playseat krijgt van andere gamers zijn:

  • Comfortabel 
  • Duurzaamheid
  • Vormgeving
  • Universele montage voor elk stuur
  • Inklapbaar

De minpunten van deze playseat:

  • Geen standaard vloerbescherming
  • Geen bekerhouder

De Playseat Evolution Alcantara en meer

De playseat Evolution komt in veel verschillende modellen. Een van de meest gekozen modellen is de Playseat Evolution Alcantara model. 

De playseat Evolution komt in verschillende kleuren en verschillende modellen die verschillende prijzen hebben. 

Zo heb jij bijvoorbeeld de Alcantara model, Wit, Playstation editing, Zwart, Alcantara Pro Racing Cockpit, Red Bull GRC editie en veel meer. 

De prijs van de playseat evolution is heel verschillend voor elke model die je kies. Zo is de laagste prijs die je kan kiezen 267 euro voor de Playseat Evolution witte editie en de allerduurste is de Playseat Evolution Alcantara Pro Racing Cockpit voor 352 euro. 

Playseat Evolution Alcantara Pro Racing Cockpit achterkant

De maximale gebruikersgewicht voor deze playseat is 120 kg. Dit is heel belangrijk om te weten voordat jij een playseat koopt. 

Als je zwaarder bent dan de gebruikersgewicht dan zal deze heel snel kapot gaan en zal het niet lang meegaan. 

Verder is de gebruikerslengte voor deze playseat ook 122 cm en dit is ook heel belangrijke informatie voor mensen die het graag willen kopen. 

Zo wat is de afmeting van deze playseat en hoeveel plek zal het innemen in je huis. De playseat Evolution heeft een breedte van 50 cm, een hoogte van 98 cm en een diepte van 130 cm. 

Wat heel handig is aan deze playseat is dat het inklapbaar is. Heel handig voor als je deze weg wilt stoppen nadat je het hebt gebruikt. 

Ook is de playseat makkelijk te verstellen in hoogte, diepte en zitting. Dit is heel handig voor als je de perfecte houding wilt hebben tijdens je gaming sessies. 

Zonder een goede lichaamshouding tijdens je gaming sessies zal je snel rugpijn krijgen en zal je later rugklachten krijgen.

Dankzij de universele montage kan je elke stuur op deze playseat gebruiken. Dit is heel belangrijk omdat jij je geen zorgen hoeft te maken over welke stuur wel of niet bij je playseat past. 

Een van de meest gekozen racestuur voor playseats is de Logitech G29 Driving Force. Deze racestuur kan je ook kopen met de Logitech Driving Force Shifter

PlaySeat Evolution Alcantara linkerkant

Deze samen maken je race games op je pc of console heel realistischer omdat jij dan alles zelf gaat moeten doen. 

Schakelen is heel leuk om te doen tijdens je games en het maakt het ook even ietsjes moeilijker voor jou en wordt het ook een grotere uitdaging. 

Ik zelf heb de Logitech G920 driving force met schakelaar en deze is geweldig. Ook al faal ik in veel games omdat ik niet snel kan schakelen heb ik nog steeds een leuke tijd in games zoals City Car Driving. 

In games zoals City Car Driving en Forza Horizon 4 kan jij makkelijk en rustig door de hele land rijden zonder enige probleem. 

Jij bent vrij om te doen wat jij wilt in deze games en heb je ook missies en races die je ernaast kan doen. 

Forza Horizon 4 is zeker een van de meest gespeelde games en ik vind de kwaliteit en de mogelijkheden van de game gewoon simpelweg de beste die er zijn. 

Hieronder ga ik mijn review geven over de Playseat Evolution en ook een demo video voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze product. 

Mijn Review

De Playseat Evolution komt in veel verschillende modellen die passen bij elke gamer. Ook al ben jij een console gamer op playstation krijg jij ook een speciale model voor playstation. 

De playseat kan gebruikt worden met alle racesturen die er zijn en dat is gewoon zo goed want je bent niet verplicht of gebonden om alleen een aantal racesturen te gebruiken. 

Playseat Evolution Review

De prijs van de playseat is ook heel goed aangezien de kwaliteit die je ervoor krijgt. 

Als je kijkt naar webwinkels zoals playseat dan zie je dat de prijzen daar super hoog zijn voor een playseat vergeleken met de prijzen van deze playseat. 

Het inklappen van deze playseat is ook heel handig omdat je niet deze in je woonkamer wilt houden als je het niet gebruikt. 

Het inklappen van deze playseat en het wegstoppen ervan is heel belangrijk en heel handig. 

Zeker raad ik deze playseat aan en ik geef het een 4.5 van de 5 omdat het heel comfortabel is en het ziet er zeer professioneel uit. 

Reviews van andere gamers:

Heel mooie afwerking voor weinig geld ‘ voelt heel degelijk aan’ bij het besturen is de stoel plus stuur houder heel stabiel omdat je zowat alles kan verstellen en van hoogte regelen ‘ heel blij met mijn aankoop

Andere review:

De PlaySeat Evolution Alcantara is eenvoudig in elkaar te zetten en zit erg goed. Het stuur en pedalen zijn eenvoudig te monteren met bijgeleverd materiaal. Deze set neemt erg weinig ruimte in beslag.

Conclusie 

Mijn conclusie over de Playseat Evolution en wat ik ervan vind. Ik vind dat dit een zeer handige playseat is voor gamers die niet duizenden euro’s willen uitgeven voor een playseat. 

De playseat komt in verschillende kleuren en vormen voor elke gamer. 

De playseat kan ingeklapt worden om deze weg te stoppen en de kwaliteit ervan is zeer goed. 

De playseat Evolution is heel comfortabel en is in veel manieren te verstellen voor de perfecte houding. 

Als je deze playseat wilt bekijken dan kan je dit doen. 

Bekijk de Playseat Evolution 

Bekijk de demo video hieronder. Dit is heel handig voor gamers die graag een demo willen zien voordat ze beslissen of ze het gaan kopen of niet. 

Leave a Comment