Playseat f1: Mijn Review en Informatie erover

De playseat f1 is een prima keuze voor als je meer dan de andere playseats. 

Deze playseat heeft geweldige reviews gekregen van andere gamers en is zeker een aanrader. 

De gamers die deze playseat al hebben geven het een 5 van de 5. Verder vinden ze ook dat de comfortabiliteit van de playseat super goed is en dat het heel duurzaam is. 

De bouwkwaliteit van deze playseat is zeer hoog. En als je het ziet zie je dat ook meteen. De kwaliteit ervan straalt uit en is zeker een geweldige playseat voor als je genoeg plek hebt thuis. 

Mijn Playseat F1 Review

Zelf vind ik dat de Playseat F1 een geweldige playseat voor gamers die veel plek hebben thuis. Als je een hoekje hebt in je kamer of thuis waar je deze kan hebben dan is het zeker goed. 

Maar….

Het is niet inklapbaar waardoor je deze niet makkelijk kan wegstoppen. 

Dit is een van de redenen waarom ik het zelf een 3 van de 5 geeft als score. 

Playseat F1 Zwart Racing Cockpit linkerkant

De playseat is zeer goed, comfortabel en ergonomisch maar de plek die het in neemt is veel en kan ook niet makkelijk weg gestopt worden. 

Maar ja dat is mijn review. Wat vinden andere gamers  van deze geweldige playseat f1.

Review van andere gamers

Andere gamers vinden deze playseat heel goed en hebben dit als review geschreven. 

Blij met de aankoop. In combinatie met TGT stuur geeft het een heel realistische weergave van werkelijkheid

Wat extra informatie over dit playseat f1 ga ik hieronder bespreken. Ik ga bespreken hoeveel de gebruikersgewicht is van deze playseat en meer. 

De gebruikerslengte voor deze playseat is 1.2 meter tot 2.2 meter en iedereen die hier tussen zit kan deze gebruiken. 

De maximale gebruikersgewicht voor deze playseat is 122 kg en dit is niet het beste maar is wel goed genoeg voor de meeste mensen. 

Verder is deze playseat ook te verstellen in zowel hoogte als in diepte. Ook is het belangrijk dat je weet dat deze playseat niet met een stuur komt en dat je die moet kopen. 

De pedalen platform van de playseat is ook te verstellen in zowel diepte als in de hoek. 

De gewicht van deze playseat f1 is 36 kg en het heeft een afmeting van 50 cm breed, 88 cm hoogte 140 cm diep. 

De playseat is niet inklapbaar en is zeker niet aan te raden voor als je niet veel plek hebt. 

Tenslotte is de prijs van deze playseat rond de 950 euro en is zeker een perfecte keus voor als je serieus je racegames wilt gaan spelen. 

Conclusie

Mijn conclusie over de Playseat f1 is dat het een geweldige playseat is voor gamers die graag wat serieus race games willen spelen. 

Als je deze playseat vergelijk met andere playseat van zijn soort dan zie je dat deze zeker het beste is. Dat komt omdat de kwaliteit ervan zeer goed is en het is ook heel comfortabel. 

En dat is iets dat niet alleen ik vind maar ook andere gamers die het al hebben. De playseat is zeer handig en het beschikt over uitstekende kwaliteit voor als je deze lang wilt gebruiken. 

Het enige minpunt dat ik kan vinden voor deze playseat is dat het niet inklapbaar is om weggestopt te kunnen worden. Verder komt het in twee kleuren en dat zijn wit en zwart. 

Wit en zwart passen bij de meeste gamers en dit zijn basiskleuren die de meeste gamers leuk vinden omdat het bij hun systeem past. 

Hieronder ga ik een demo van de playseat laten zien zodat jij het kunt zien. Heel handig voor als je even wilt zien hoe het gebruikt wordt voordat jij het zelf koopt. 

Demo video

Leave a Comment