Playseat Sensation Pro: Mijn Review en meer informatie

De Playseat Sensation Pro is een van de ultieme playseats die er zijn in Nederland. Met deze playseat krijg je een geweldige beleving en zal je zeker beter je racegames kunnen spelen en zelfs beleven. 

De playseat Sensation Pro komt in verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Zo heb je de Playstation Pro normaal, De Playseat Sensation Pro Black en de Playseat Sensation Pro Forza. 

De playseat Sensation Pro heeft veel verschillende reviews gekregen van gamers die het kopen uit verschillende sites. 

Daarom heb ik besloten om de meeste en beste punten hierin te bespreken met jou. 

Playseat Sensation Pro Gaming

Een van de beste punten dat ze aan deze playseat geven is dat de prijs en kwaliteit ervan voldoende is den dat de comfortabiliteit uitstekend is. 

Verder vinden de gamers die het hebben ook dat de vormgeving ervan goed is en dat ze veel plezier ermee hebben in games. 

Dit is een geweldige playseat voor als je klaar bent om op het volgende niveau te spelen. Deze playseat komt inclusief TV waardoor je meteen aan de slag kunt gaan. 

De Playseat Sensation Pro kan gebruikt worden met bijna alle consoles die er zijn. Zo kan je spelen met een PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, Mac en PC. 

Deze playseat werkt ook met alle pedalen en sturen die in de markt verkrijgbaar zijn en zo kan je zelf bepalen welke je kiest. 

Een van de beste racesturen die er zijn zijn de Logitech G29 en de Logitech G20. Deze werken heel goed samen met de schakelaar die je erbij kan kiezen als je ze gaat kopen. 

De kwaliteit van deze playseat is zeker top kwaliteit en deze playseat kan door elke gamer gebruikt worden zonder enige probleem. Dankzij de extreem sterke en veelzijdige stalen frame is dit een super sterke playseat. 

De playseat is ook te verstellen waardoor je veel mogelijkheid hebt tijdens het gamen. Zo kan je makkelijk de perfecte zitting voor jezelf bepalen terwijl jij aan het gamen bent. 

Mijn Playseat Sensation Pro Review

Ik vind dat dat Playseat Sensation Pro een goede keuze is voor als je serieus aan je racegames zit. Als je maar nog net begonnen bent dan kan je makkelijker de Playseat Challenge nemen of de Playseat Evolution.

Deze zijn wat goedkopere keuzes voor als je maar pas begonnen bent. 

Maar…

Playseat Sensation Pro Review

Als je echt serieus racegames zit te spelen en dat zijn je meest gespeelde games dan is een Playseat Sensation Pro je beste keus omdat je hierop zeker comfortabel zal kunnen gamen en je zal voor een heel heel lange tijd niet een nieuwe playseat hoeven te kopen. 

Ik geef deze playseat een 5 van de 5 omdat het zeer comfortabel is en het komt ook met een TV waardoor je deze niet apart hoeft te kopen.

Wat je wel apart moet kopen is de racestuur en de schakelaar. Maar deze zal je zeker al hebben als je al ervaring hebt met racegames en al deze speelt. 

Hieronder heb ik voor jou een video waarin je kan kijken hoe deze playseat eruit zit. Zeker handig zodat je alvast ziet hoe deze wordt gebruikt door andere en hoe het werkt. 

Demo video:

1 thought on “Playseat Sensation Pro: Mijn Review en meer informatie”

Leave a Comment